Balıkesir Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ile BASİAD Arasında İş Birliği Toplantısı

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Teknoloji Transfer Ofisi ve Balıkesir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BASİAD) tarafından, üniversite-kent-sanayi iş birliği çalışmaları kapsamında tanışma ve işbirliği toplantısı gerçekleştirildi.

Teknoloji Transfer Ofisi Başkanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Satıl ve Rektör Teknoloji Danışmanı Doç. Dr. Alaaddin Toktaş’ın da yer aldığı toplantıya; BASİAD Başkan Yardımcısı Ercan Sürenkök ve Pazarlama Direktörü Kerem Başaran, BAÜN Mühendislik Fakültesi ve BAÜN İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyeleri katıldı.

Senato Salonunda gerçekleştirilen toplantıda; Balıkesir Üniversitesi ve BASİAD arasında yapılacak ortak Ar-Ge projeleri, öğrenci istihdamı ve akademisyenlerin sektöre verecekleri destekler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantı sonunda konuşan Teknoloji Transfer Ofisi Başkanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Satıl, üniversite-kent-sanayi iş birliğini önemsediklerini dile getirdiği konuşmasında,  iş birliği toplantılarının çeşitli konularda devam edeceğini belirterek katılımcılara teşekkür etti.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü